Ontmasker de Trol Rotterdam

Prijs: 
€ 24,50 p.p. (incl. BTW)
Minimum aantal personen: 
8
Tijdsduur: 
3,0 uur

Bent u op zoek naar een gezellig uitje met vrienden, familie of collega’s in het centrum van Rotterdam? Dan is deze citygame vol spanning wat u zoekt!

Ontmasker de Trol
In het centrum van Rotterdam wordt u hartelijk ontvangen door onze spelbegeleider. Deze zal u de regels uitleggen en alle benodigde materialen overhandigen. Daarbij zal de spelbegeleider iedereen apart nemen en vertellen wat zijn of haar rol is in dit spel. Vervolgens trekken jullie verdeeld in teams de binnenstad van Rotterdam in. In ieder team bevindt zich een trol. Weet jij deze trol als eerste te ontmaskeren? Door middel van samenwerking moeten verschillende opdrachten uitgevoerd worden. Maar let goed op, want de trol probeert alles in de soep te laten lopen! Deze spannende citygame uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, groepsuitjes of teambuilding. Uiteraard is er ook een pauze in een gezellig café!

De citygame is inclusief:
- Een ervaren spelbegeleider
- Spelmaterialen
- Prijsuitreiking
- Consumptie tijdens de prijsuitreiking
- BTW

Bent u klaar voor dit spannende spel waarin niemand te vertrouwen is? Boek dan nu deze citygame en ontmasker de trol van uw gezelschap!