Workshop Lipdub Maken Rotterdam

Prijs: 
€ 39,50 p.p. (incl. BTW)
Minimum aantal personen: 
10
Tijdsduur: 
3,0 uur

Schitter in uw eigen videoclip!

Met onze workshop Lipdub Maken bent u verzekerd van een hilarisch uitje samen met uw vrienden, collega’s en/of familie in Rotterdam!

De lipdub is immens populair in Amerika en dit is zeker niet zonder reden! Behalve dat een lipdub ontzettend leuk is om te maken, is het een perfecte manier om uw bedrijf, afdeling, vereniging of school op een verassende manier onder de aandacht te brengen en zo een extra boost te geven.

And….Action!
Tijdens deze workshop Lipdub Maken gaan jullie samen met een professionele cameraman in slechts 1 take een hilarische en onvergetelijke videoclip opnemen.

Deze clip maakt u op de muziek van een door u zelf uitgekozen nummer, en het eindresultaat zullen wij speciaal voor u monteren.

De lipdub kan zich afspelen op een door u zelf uitgekozen locatie. Hierbij kunt u denken aan uw kantoor, bij u op de vereniging, afdeling of school. Maar indien gewenst kunt u de lipdub ook bij ons in hartje Rotterdam opnemen

Onze professionele cameraman begint de Lipdub Workshop met het doornemen van de act en het door u gekozen nummer.  Wij adviseren een lekker uptempo nummertje, waarbij u en uw collega’s zich even helemaal kunnen uitleven!

Vervolgens wordt uw gezelschap in kleinere groepjes opgedeeld en zal jullie rol in deze lipdub worden doorgenomen.

Als iedereen weet wat zijn of haar rol is, is het tijd voor actie. In slechts één take zullen wij de lipdub gaan opnemen. Dit zal natuurlijk garant staan voor de nodige hilarische momenten.

Dus bent u op zoek naar een onvergetelijk groepsuitje samen met uw vrienden en collega’s in Rotterdam? Dan is deze Workshop Lipdub Maken op uw lijf geschreven. 

Inclusief:
-Professionele Cameraman
-Montage
-Eventuele Zaalhuur
-BTW