Walking Dinner Rotterdam

Prijs: 
€ 60,00 p.p. (incl. BTW)
Minimum aantal personen: 
12
Tijdsduur: 
3,5 uur

Lekker eten en tegelijkertijd Rotterdam verkennen? Dat kan tijdens deze Walking Dinner in het centrum van Rotterdam!

Walking Dinner Rotterdam

Verras uw vrienden, familie of collega’s met culinaire hoogstandjes in drie verschillende restaurants in Rotterdam tijdens deze walking dinner. Onze enthousiaste gids leidt u en uw gezelschap van restaurant naar restaurant en laat u ondertussen de prachtige stad zien. U krijgt verhalen te horen over de geschiedenis en de verschillende bijzonder buurten en bezienswaardigheden tijdens deze tocht ter voet door Rotterdam. Na het voorgerecht in het eerste restaurant, lopen jullie onder begeleiding van de gids door naar de volgende buurt waar jullie het hoofdgerecht zullen nuttigen. Na het hoofdgerecht gaat de wandeltocht verder, op naar het restaurant waar het nagerecht geserveerd wordt. Zo geniet u niet alleen van heerlijke gerechten, maar leert u ook de stad kennen!

Het Diner

Het voor-, hoofd- en nagerecht worden in drie verschillende restaurants geserveerd. Natuurlijk kunt u uitgebreid genieten van alle gangen en zorgen we ervoor dat u altijd de keuze heeft tussen vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Zo is er voor ieder wat wils!

Deze Walking Dinner is inclusief:
- Een enthousiaste professionele gids
- Een prachtige wandelroute
- Driegangendiner
- BTW

Bent u er klaar voor om samen met u vrienden, familie of collega’s Rotterdam te ontdekken en te genieten van heerlijke gerechten? Boek dan nu deze Walking Dinner in Rotterdam!

Kijk hier voor meer leuke Teamuitjes in Rotterdam.