Moorddiner Rotterdam

Prijs: 
€ 55,00 p.p. (incl. BTW)
Minimum aantal personen: 
10
Tijdsduur: 
3,5 uur

Krijgt u bij spanning geen hap door uw keel? Dan is dit moorddiner wellicht wat de heftig voor u. Maar houdt u wel van een uitdaging? Dan is dit een aanrader!

Het moordspel

In het centrum van Rotterdam wordt speciaal voor uw gezelschap een restaurant afgehuurd waar jullie dit spannende moordspel zullen gaan spelen. Terwijl jullie nietsvermoedend aan tafel zitten valt de politie binnen, want er is een moord gepleegd! En alsof dit nog niet erg genoeg is, komt de politie ook nog met de mededeling dat de moordenaar bij jullie aan tafel zit. Vanaf dat moment is niemand meer te vertrouwen. De politie houdt jullie een tijdje in de gaten en selecteert vervolgens een aantal verdachten. Deze verdachten zullen apart genomen worden. Ondertussen wordt het overige gezelschap in teams verdeeld, de teams zullen de politie vervolgens helpen met het oplossen van de moord. Haal uw beste ondervraagtechnieken maar alvast tevoorschijn, want het team dat de echte moordenaar uiteindelijk weet aan te wijzen wint!

Het Diner

De verschillende spelrondes van het spannende moordspel worden afgewisseld met de gangen van een heerlijk 3 gangen diner. Natuurlijk kunt u uitgebreid genieten van alle gangen en zorgen we ervoor dat u altijd de keuze heeft tussen vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Zo is er voor ieder wat wils en kunnen jullie allemaal genieten van de culinaire hoogstandjes.

Het moordiner is inclusief:
- Acteurs
- Voor-, hoofd- en nagerecht
- Spelprogramma en materiaal
- Prijs voor het winnende team
- Restaurant in Rotterdam

Bent u klaar voor een spannend moordonderzoek en een heerlijk diner? Boek dan nu ons moordiner in Rotterdam!

Wilt u een moordspel spelen met een grotere groep? Dan is het Maffia Moordspel uitermate geschikt!