Hou van Holland Diner Rotterdam

Prijs: 
€ 55,00 p.p. (incl. BTW)
Minimum aantal personen: 
10
Tijdsduur: 
3,5 uur

Hoeveel houdt u van Holland? Kom erachter tijdens dit Ik Hou van Holland diner in Rotterdam!

Ik Hou van Holland Diner Rotterdam

In een gezellige Hollandse ruimte in het centrum van Rotterdam worden jullie ontvangen door onze quizmaster. Het Ik Hou van Holland spel zit propvol gezelligheid, hilariteit en teambuilding. Uw gezelschap wordt opgedeeld in teams en ieder team krijgt een eigen teamcaptain. In de verschillende rondes zullen de teams het tegen elkaar op gaan nemen. De rondes zitten vol humor, zo wordt u algemene Holland kennis getest, maar ook moet er worden gezongen, uitgebeeld en geraden. Wie heeft er de beste algemene kennis, wie kan er het best spellen en wie kan het mooist zingen? Welk team weet het meest over ons kikkerlandje en gaat er met de prijs vandoor?

Het Diner

De verschillende spelrondes van het Ik Hou van Holland spel worden afgewisseld met de gangen van een heerlijk 3 gangen diner.  Natuurlijk kunt u uitgebreid genieten van alle gangen en zorgen we ervoor dat u altijd de keuze heeft tussen vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Zo is er voor ieder wat wils!

Het Ik Hou van Holland Diner is inclusief:
- Locatiehuur in Rotterdam
- Quizmaster
- Spelmateriaal
- Prijs voor het winnende team
- Voor-, hoofd- en nagerecht
- BTW

Ga voor een avond vol gezelligheid en lekker eten met vrienden, familie of collega’s. Boek nu ons Ik Hou van Holland diner in Rotterdam!

Liever een spannend diner? Neem dan een kijkje bij ons Moorddiner in Rotterdam!